alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Ljungby Kronoberg Sverige

Whirpool

  • Whirpool
  • Whirpool
  • Whirpool
  • Whirpool
  • Whirpool
  • Whirpool
Spara energi och utrymme med Whirlpool tvättmaskin AWE7100. Den här toppmatade tvättmaskinen ger dig flera placeringsmöjligheter, den är toppmatad ochkan enkelt placeras även i små utrymmen.

7 kg kapacitet

Tvätta dina kläder när helst du behöver. Kapaciteten på 7 kg gör den här tvättmaskinen till det perfekta valet för daglig tvätt och för att hantera en veckas smutstvätt. Maskinen har en kapacitet som passar en vanlig barnfamilj eller ett singelhushåll.

Mjuk Trumma
Whirlpools tvättmaskin säkerställer att dina kläder förblir i perfekt kondition. Den mjuka trumman reducerar tygets friktion och dina kläder blir inte slitna och luddiga.

Programinställningar
Den här tvättmaskinen kommer med en variation av möjligheter så som bomull- och syntetiska program. Känsliga program hjälper dig att tvätta dina känsliga kläder, som blusar, dräkter, skjortor och gardiner. Du kan också välja programmet eCotton för optimal vattenförbrukning.

Hantering
Maskinens textpaneler är snabba och enkla att hantera och erbjuder ett varierat programutbud, så som ullprogram, som hjälper dig att hantera veckans tvätt.

Energiklass 
Det är viktigt att spara på energi och miljön. Den här tvättmaskinen har energiklass A++, vilket betyder att den är snäll mot miljön.

Underhåll
Kom ihåg att din tvättmaskins trumma behöver rengöras med jämna mellanrum. Värme och ånga kan ge mögelväxt vilket ger en obehaglig doft som ingen vill ha i sina kläder. Du kan rengöra insidan av trumman genom att köra ett högtemperatursprogram (helst 85-90 grader) med tom maskin. Välj rätt rengöringsmedel för ökad effekt.

Obs: Användt bara 3 gånger så det är som nytt
Finns i centrala Ljungby
Tar swish
2 500 kr14 februari

Ljungbytorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information