alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Ljungby Kronoberg Sverige

Söker medryttare häst!

Söker medryttare häst!
Jag är en mogen 47 åring mamma/fru som söker medryttare häst. Min flicka rider också och hon är 15 år och har ridet sen hon var barn hon med. Hon är en en stor tjej och är duktig.

Jag är 174 cm så jag söker en storhäst. Jag har ridit till och från på olika sorters hästar sen jag var fem och de senaste 10 åren har jag ridit på ridskola. Jag rider tre gånger per vecka och tävlar emellan åt i hoppning och dressyr. Jag är säker på det jag gör.

Jag vill ha en lugn och säker häst. Som jag får hoppa med och rida dressyr och tävla också men det är ej tvunget. Sen kan jag ta och rida ut med. Hästen ska vara säker i all hantering som jag involveras i. Jag hänger gärna med på tävlingar och hjälper till om det behöves.

Har läst till hästkötare och fundera på att läsa vidare genom området snar framtid. Jag vill utvecklas genom ridsporten och häst. Har stor passion till mitt starka intresse är hästar.

Jag är intresserad av att komma några gånger i veckan. Har all tid i värden. Har du det jag söker eller vill veta mer så skicka ett pm! Jag har bilder och videos när jag rider om man vill ha det. Låter detta intressant så hör av er.

I Kronobergs län Småland.

För mer info:
Skicka ett mail eller sms:

E-mail: happy0@home.se
Mitt mobil.nr: 0732921194

Med vänlig hälsning.
29 januari
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information