Sökområde Ljungby Kronoberg Sverige

Entreprenad Ljungby

Entreprenad i Ljungby - Välkommen till KMS Krilles Mark & Stenteknik .Vi är ett företag i Ljungby som utför olika typer av markarbeten såsom stensättning, plattläggning, stentrappor, murar, anläggning av trädgårdar, trädgårdsservice, dammar och försäljning. Entreprenadfirman som hälper dig.

Entreprenad Ljungby | KMS Krilles Mark & Stenteknik

Välkommen till KMS - Krilles Mark & Stenteknik

Krilles mark & stenteknik är ett företag i Ljungby som utför olika typer av markarbeten såsom stensättning, plattläggning, stentrappor, murar, anläggning av trädgårdar, trädgårdsservice, dammar och försäljning av alla slags marksten/murar med mera.

Vi utför markarbeten åt både företag och privatpersoner.

Plattsättning
Vi utför markarbeten såsom stensättning och plattläggning. Plattor eller marksten är ett relativt billigt sätt att göra en trädgård eller en uppfart finare och samtidigt höja värdet på huset.

Stentrappor
En trappa i sten ger ett vackert
och naturligt utseende både i villaträdgården och i stadsmiljön. Vi gör trappor efter era önskemål och möjligheterna är oändliga.

Mur
En fristående mur av exempelvis natursten, betongplattor eller block alternativt en stödmur som effektivt ramar in fastigheten, uteplatsen eller villaträdgården på ett vackert sätt.

Trädgård
Vi erbjuder alla typer av trädgårdsservice. Anläggning av villaträdgårdar, uteplatser, dammar, med mera.

Vi hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar!

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett offertförslag.

Hörset Skattegård 10
341 55 Vittaryd
Tel: 073-065 19 65
Mai: krillekms@hotmail.com

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information