Sökområde Ljungby Kronoberg Sverige

Kurser Ljungby

Kurser i Ljungby - SV Kronoberg. Intresserad av kurser i Ljungby? Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder kurserna som breddar dina kunskaper! Delta i studiecirkeln och kursen hos oss. Vi ger människor möjlighet att utvecklas. Besök Studieförbundet Vuxenskolan på Kungsgatan 3 i Ljungby!

Kurser Ljungby | SV Kronoberg

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Vi ger människor möjligheter!

Studiecirklar • Kurser • Kulturaktiviteter • m.m

SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Om du är intresserad av att gå en studiecirkel eller kurs hos oss och vill se vårt utbud besök då gärna vår hemsida.


SV hjälper musikgrupper och artister över hela landet med t.ex. replokaler, spelningar och att nå ut med sin musik. Hos oss kan du utveckla ditt musikintresse.

SVs samarbete med organisationer

SVs samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar på både nationell och lokal nivå. Är du intresserad av SVs erbjudanden till organisationer och föreningar finner du ytterligare info på vår hemsida, du är även varmt välkommen att höra av dig till oss.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information